Kemppi Oy edustustilat

Lahti 2009

Lahtelainen Kemppi Oy on tunnettu laadukkaiden hitsausratkaisujen tarjoajana ja kehittäjänä. Lahden tehtaan katolle suunniteltiin tehtaan laajennuksen yhteydessä uudisrakennus, johon tulivat yrityksen edustus- ja neuvottelutilat saunoineen. Suunnittelutehtävän sai Studio Kaisa B, uudisrakennuksen arkkitehtina toimi Tero Ahava.

Tilat suunniteltiin yrityksen käyntikortiksi tehtaan päälle. Tarkoitus oli tuoda materiaalivalinnoilla ja yksityiskohdilla esille yrityksen toimintaa myös edustustiloissa. Suihkuseinään tulostettiin kuvasuurennos hitsausliekistä ja suihkupilari ja hyllyt valmistettiin metallista. Myös koko uudisrakennusosa päätettiin verhoilla venytetyllä alumiiniverkkolevyllä.

Edustustiloihin noustaan hissillä, heti ovien vieressä tulijat näkevät viherseinän ja käytävän päässä ulkoikkunan eteen suunnittelemani vesi-taideteoksen. Tilojen materiaaleina ja kalusteina käytettiin laadukkaita ja ajattomia tuotteita, jotta tilojen yleisilme saatiin aikaa kestäväksi, moderniksi ja innovatiivisuutta henkiväksi, kuten on myös yritys, jota tilat edustavat.

Kuvat: Timo Ryttäri

Takaisin Toimistoihin ja julkisiin tiloihin